torsdag 30 november 2006

Kvarlevor och beteende

När jag kom hem idag hade jag fått paket med The remains of Tom Lehrer (de som inte känner till Tom Lehrer har åtminstone något att se fram emot i livet.


Något som gjorde mig extraglad var att det var en liten klisterlapp på utsidan av förpackningens inplastning, med bland annat texten

"Mr. Lehrer's muse [is] not fettered by such inhibiting factors as taste" - New York Times


En sak jag inte tänkt på tidigare men som faktiskt har ändrat sig var också att det första jag gjorde nu var att köra skivorna i Macen för att läsa in dem och lägga in dem i min vanliga musikmiljö. Självklart passar då Max på och bråkar lite med mig så det tar lite längre innan jag får höra den, men det gör inte så mycket. CD-växlaren används nuförtiden bara av gäster som ska ha valt musik till sammankomster.

Inga kommentarer: