fredag 10 november 2006

Men jag har ju faktiskt sett levande människor på scen!

Förra fredagen var vi faktiskt på Farmaceveternas spex Cook & Darwin . Det var väl ungefär vad jag hade väntat mig, även om kvaliteten på sångnumren nog var högre än väntat (än del som kunde sjunga saknade dock vissa kunskaper i mikrofonhantering, så det lät inte alltid så bra som det borde ha gjort). Skådespelet var också helt passabelt.


Utan att tycka att manuset var direkt dåligt så var skämten ibland väl pubertila. Liksom allt prat om teknologer (jag har inte reflekterat över det förut, men de kanske är något slags "naturlig motpart" för farmis-studenterna).


Det kan också sägas att jag inte har känt mig alltför tagen av de senaste spexen jag har varit på, så det är mycket möjligt att det är mig det är fel på och inte FISK. Jag bör väl även tillägga att avslutningen var något av det bästa jag sett på länge.

Inga kommentarer: