tisdag 2 mars 2004

Undantag

Som jag tidigare berättat tycker jag att mitt BMI är för högt och försöker se till att bli lättare, främst genom att se till att röra på mig och göra av med energi, men en viktig del är såklart också att inte stoppa i mig en massa energi jag inte bhöver.

En del årstidsbundna specialiteter måste man dock göra undantag för, speciellt om man får dem gratis av sin arbetsgivare. Lussekatter är en och semlor är en annan. Därför har jag ätit en semla idag (eftersom det faktiskt blev över var jag lite sugen på en till några timmar senare, men det ligge mer i gråzonen).

Apropå mat noterar jag att fåglarna utanför vårt fönster vid uteplatsen hemma inte tycker om havre, och att när de väl hittar maten så går den åt mycket snabbare (första gången tog det lång tid innan man behövde fylla på, nu går det ganska snabbt för dem att äta ur den).

Inga kommentarer: