tisdag 30 mars 2004

Funktion som verkar bra

Jag har tänkt att jag (också) ska skriva om vad vi som bygger fri mjukvara kan lära oss av företag som till exempel MS och hur det relaterar till böterna EU-kommisionen bestämt. Jag verkar dock inte få tid till det än på ett tag.

Istället tänkte jag tipsa om en funktion jag tycker verkar praktisk som tydligen ska finnas i Outlook 2003. Den första kommentaren visar också rätt tydligt varför jag är förtjust i fri mjukvara, ifall det nu är så illa att någon glömt bort IMAP (förmodligen är det väl inte det, men det är ändå ett fel personen får leva med för att MS inte har haft intresse av att fixa det ännu).

(Riktigt så praktisk så att jag orkar hacka den själv för Gnus tror jag inte den är, men om någon gör det är jag så klart intresserad av att prova).

Inga kommentarer: