tisdag 2 mars 2004

LEGO

Som så många andra lekte jag med Lego när jag var liten. Även om jag principiellt tycker Lego Mindstorms också är roliga och häftiga så har jag aldrig haft tillfälle att leka med dem (och vanligt Lego har jag växt ifrån), ganska nyligen har jag och min fästmö dock upptäckt att Legos dataspel är förbluffande välgjorda och spelbara (spelmässigt sett, om programmeringen kan man ha en hel del åsikter). Hursomhelst, för 79 kronor styck (vilket det inte brukar vara något problem att hitta dem för) är de ett kap.

Rock Raiders och Alpha Team är som vi tycker bäst om, men bilspelen (som Lego Racers) är också bra och ger möjlighet att bygga egna banor och bilar. De rena byggspelen (som Creator: Knights) tyckte vi dock inte så bra om - men för de som fortfarande har skaparglädjen kvar (tycker om att bygga med vanligt Lego) tror jag nog att det är bra.

(Se även deras flashspel, en imponerande samling förvånansvärt bra spel för att vara flash).

Inga kommentarer: