måndag 30 oktober 2006

Avslut

Vi var på Astoria och såg Requiem i onsdags förra veckan. Den var visserligen sevärd, men inte det jag tänkte skriva om.


Istället ville jag "ta farväl" av Astoria, som försvann från stan i fredags. Nu är det SF som driver salongen, och även om det inte syns på filmerna än så är jag rädd att kvalitén kommer att sjunka om ett tag. Vi får väl se.


Jag såg även reklam för Astoria home, som jag är ganska kluven till - jag tycker ju om och vill stöda Astoria, men Astoria home verkar mest vara att de lånat ut sitt namn åt Lovefilm/Boxman/Brafilm/vad de nu heter nuförtiden, som jag inte har vidare positiva erfarenheter av. Vid mitt slumptest har de hur som helst samma utbud.


Jag är ändå glad att vi hann iväg än gång under sista veckan, kändes lite som att säga adjö. Jag kommer väl att gå till samma ställe någon gång ganska snart, men tyvärr tror jag inte jag kommer att ha samma lust att säga hej till den nya hyresgästen.

Inga kommentarer: