tisdag 3 oktober 2006

Presenter

När jag fyllde år nyligen så hade jag visserligen berättat att jag tyckte att jag inte behövde några presenter, men att man gärna fick skänka pengar till någon god organisation om man tyckte att man ville manifestera något. Som väntat var det dock en del som inte ville följa givna instruktioner och gav mig presenter ändå.


Därför har jag i helgen provat uppfriskande badsalt och skum (eucalyptus) (från Åhlens, som hade överraskande genomarbetade och oanvändbara webbsidor). Jag har också gjort en massa äppelmos, eftersom svärfamiljen gav mig en köttkvarn med tillhörande passertillsats. Jag hade visserligen sett svärfar göra äppelmos med sin uppsättning, men det gick ändå bättre än jag trodde. Våra kastruller var dock lite små för äppelkokandet (vi har en lämplig gryta, som tyvärr inte funkar på induktionshäll, och någon adapterplatta har vi inte lyckats ordna ännu).


Eftersom Elgiganten hade något slags firande i helgen med en del riktiga extrapriser (då saker faktiskt var billigare än man brukar kunna köpa dem för) tidigarelade jag min planerade julklapp åt min fru, varför hon nu fått två svarta Nintendo DS lite och Bust-a-move DS. Varken hon eller jag har lekt så mycket med dem ännu, men en stark anledning till att hon fick dem var just att (förutom att det finns intressanta spel) det för många spel går att ladda ner spelen till andra DS-enheter, så det räcker med ett exemplar för att mötas.


Problemet nu är också lite att jag inte längre har någon julklapp till henne, får se vad det blir. En Wii vore ju också intressant, men känns kanske lite slösigt. Ifall de lyckas få ut det någon gång kan ju Legend of Zelda - Twilight princess vara ett alternativ, men ifall vi ändå kommer att skaffa en Wii känns det onödigt att skaffa till Gamecube.
Nåja, vi får väl se vad det blir.

Inga kommentarer: