fredag 13 oktober 2006

Eget rum

Jag flyttade (på jobbet) igår. Visserligen bara en trappa upp, men eftersom det diskuterats att vi ska flytta så länge alla kan minnas kändes det skönt att det blev gjort. Än så länge är skrivbordet så prydligt att man skulle kunna tro att jag blivit psykotisk, får se hur länge det håller i sig.


Inför planeringen frågades alla om de ville sitta i eget rum eller tillsammans med andra. För mig kändes det att jag helt klart ville sitta i eget rum. Förutom det uppenbara (att man inte har några kollegor att bli störd av) så slipper man riskera att störa kollegor.


Nu har jag alltså eget rum och har börjat gå igenom allt material iTunes betraktar som ospelat. Science friday har jag retat betat igenom och håller nu på att gå igenom Sommars bonusmaterial.

Inga kommentarer: