fredag 1 september 2006

Teknikimponans

Jag blev imponerad över vad människan åstadkommit nyss.
Bortsett från alla vanliga fantastiska saker som cyklar, hus, glass och liknande så finns det fortfarande saker kvar som imponerar på mig.

Jag pratade (via snabbmeddelanden) med en kamrat nästan på andra sidan jorden (Sydney, Australien). Han berättade att de skulle åka till Canberra via Wollongong (kustvägen) och undrade om vi bodde på Bayview hotel i Bateman's bay. Jag kunde bekräfta att vi bott i Bateman's bay men var osäker på namnet. Istället tipsade jag om att vi ätit pannkakor till frukost.


Det imponerande jag upplevde var dock att jag kunde starta Google Earth, leta på Bateman's bay och märka ut stället där vi bott och ätit frukost och skicka på honom på två minuter.

Inga kommentarer: