torsdag 28 september 2006

Företag som vill vara trevliga

De som blev först med att gratulera mig när jag fyllde år blev lite överraskande Ikanobanken först med att gratulera mig (och gav också ett bra tips om hur man kan göra tårtan lite roligare. (De skickade ett fint kort med en rosa princesstårta på.)


Ett annat företag som verkar tillämpa företagsmetoder (som att ringa och störa och låtsas vara trevlig) är Avanza. Jag startade en depå där för några månader sen. Efter det har jag noterat att de (eller, ett nummer som hitta.se säger tillhör dem) har ringt ett par gånger, men inte varit hemma. För elva dagar sen lyckades de dock ringa när jag var hemma.


Tydligen ville de bara önska mig välkommen och höra om jag hade några frågor. Det kändes lite lustigt med ett välkommen efter så lång tid (och för sakens skull kan jag ju nämna att jag inte gillar telefonförsäljare, alls), men jag tyckte ändå att det var ganska trevligt gjort av dem.

Inga kommentarer: