onsdag 27 september 2006

Diet

Eftersom Cecilia skriver om sitt nya liv tänkte jag berätta lite mer om min diet.


Det största problemet jag upplever med att ha diet är inte att det är svårt att låta bli att äta saker, däremot verkar andra ibland inte våga äta vad de vill (eller bara tappar lusten). Lite svårt för mig att göra något åt, men jag brukar åtminstone dricka kaffe efter maten - det är gott för mig, och gör förhoppningsvis att andra kan äta efterrätt utan att känna sig stressade.


Vad som däremot kan vara lite svårt för mig är att helt enkelt sluta äta när jag inte behöver mer (det vill säga låta bli att äta upp). Tyvärr sitter det i sen barndomen att det är dumt att slänga mat, och även om jag lätt kan låta bli att ta mer, brukar det vara lite besvärligt att avgöra när jag egentligen är mätt.

Inga kommentarer: