torsdag 7 september 2006

Nya Stallet

Nu har jag hunnit gå på pass i nya Stallet, både motionssalen och aerobicssalen (där den ena är nybyggd och den andra ombyggd och förstorad).


Spontant kändes det bra. Vad gäller den nedre motionssalen tyckte jag om det nya golvet - det jag tyckte minst om var väl att 14-kilos stängerna bytts ut från "raketpinnar" mot en annan tjockare modell (raketerna är nedtagna till Svettis), de nya stängerna är för tjocka för nästan alla händer.


Vad gäller aerobicssalen så var den helt okej, den nya salen är större (vilket nog behövs) och har en scen för ledaren (vilket är bra). Bland det som nog bör fixas är att ordna något slags skåp eller hyllor för vikterna. Jag noterade också att det nog blir svårare för mig (som inte vill ha vikter och liknande under brädan, men ändå i närheten - får hålla mig längst bak tror jag).


Totalt har jag isolerat två "fel" hittills - väntrummet utanför aerobicssalen är för litet, så trappan blir full (på samma sätt som på Svettis), och ljudisoleringen mellan aerobicssalen och motionssalen är inte den bästa (vi fick åtminstone höra aerobicsmusik på stångpasset i söndags, och jag hoppas att de inte hade tokhög volym där uppe).


Som helhet tycker jag helt klart att det blivit bättre. Jag har inte varit inne i gymmet än (förutom under sommaren), men jag tror inte alla maskiner är levererade än heller.

Inga kommentarer: