onsdag 6 september 2006

Kalendrar

Jag ämnade lite tid igår åt att knappa, och kan därför erbjuda kalendrar för schemat för gympa och aerobics på Studenthälsan i Uppsala om någon vill ha.


Gympaschemat:Aerobicsschemat:


Min tanke med att knappa in dem är så klart att jag enkelt ska kunna lyfta över ett pass jag tänkt gå på till min kalender och på så sätt få en varning när det är dags att gå, får väl se hur jag utnyttjar det.(Jag hade så klart blivit ännu gladare om Studenthälsan själva erbjudit sina scheman direkt i iCalendar format istället för bara en webbsida, men det kändes enklare att lägga in dem själv än att påpeka det, inte för att man inte kan göra både och.


Uppdatering: Fixat Googles bildlänk till xhtml så att förhoppningsvis Google Reader inte ska visa en massa äldre text.

Inga kommentarer: