torsdag 31 augusti 2006

Utflyktsplaner

Eftersom vi förhoppningsvis inte blir ivägskickade någonstans under hösten eller förvintern så känns det faktiskt ganska skönt att kunna planera in en del utflykter.


I avdelningen kortare utflykter kommer först en till mina föräldrar i helgen. I mångt och mycket är det en rekognosceringsrunda inför en fest jag ska ordna där i slutet av september. Utöver det lär det bli ett besök på Grönsöö slott och dess äppelmarknad någon gång 6-8 oktober.


Bland de lite längre utflykterna ska vi åka och hälsa på min frus farmor någon gång under hösten är det tänkt. I planen ingår då även att stanna till på Gustavsvik och äventyrsbada (jag har faktiskt redan varit där men tycker det kan vara värt ett besök igen).


En annan utflykt som rör släkten är en tur till Berlin, som vi också ska klämma in någon gång. Min svägerska och hennes make ska flytta till Potsdam som ligger strax utanför Berlin. Så vi ska åka och hälsa på dem och dricka öl någon gång.


Slutligen har jag blivit lite sugen på att göra en utflykt till Åre och bo på Holiday Club Åre, främst för att de fick utmärkt betyg i testet av DNs hotellpatrull. Idén är ungefär att man åker dit, vandrar lite, badar, bastar och äter gott. Vi får väl se vad det blir av det.

Inga kommentarer: