tisdag 15 augusti 2006

Spökskrivare

Vi var och åt med några vänner igår varvid en av dessa helt plötsligt ställde frågan "det här med bloggar, vad är det?". Hon hade tydligt hört på radion att man kunde bli rik på det viset.


Det gav ett slags förklaring av de som inte följer några (dagbok på nätet). Vi pratade också lite om hur man kunde tjäna pengar (främst genom annonsintäkter om man får hiskligt många läsare, så vitt jag vet).


Senare, när vi cyklade hem så kom jag att tänka på hur roligt de skulle vara att spökskriva något för henne. Som en extra bonus så skulle man dessutom få skriva saker som "åh, men gud, så hemskt det låter" och "nej, men förlåt, jag menade så klart inte alls så" lite oftare än man gör annars. Tyvärr känner jag på mig att det inte riktigt skulle uppskattas så jag får nog låta bli det.

Inga kommentarer: