söndag 20 augusti 2006

Bonusutflyktistips

Efter att ha fikat med några vänner igår åkte jag till Stockholm och Historiska museet. Som vanligt var det mycket bra, och jag vet inte om det beror på att jag är glömsk, men det känns som att de är inne och pillar och förbättrar sina stående utställningar (som Vikingar och Guldrummet). Forntider var ny för mig också.


Av de tillfälliga utställningarna tyckte jag Tidsklipp var ganska rolig. Spelet om Maya verkade också väldigt genomarbetad och välgjord, men jag förstod nog inte riktigt poängen och tröttnade ganska snabbt. Kanske borde ge den en ny chans om jag kommer tillbaka dit medan den finns kvar.


Rekommenderas hur som helst.


En sak jag passade på när jag var i Stockholm (som jag försökt men inte lyckats med i Uppsala) var att prova på

Uppdatering 18:55: Mutter, en bit om Geisha och Pepe blev uppätet. De var inte bra hur som helst, tyvärr.

Inga kommentarer: