måndag 28 augusti 2006

Långa fester

Igår märkte jag av det jag skrev om nyligen igen. Det har nämligen varit bröllop för min svägerska och hennes nyblivna make.


Festen var trevlig med mycket gott att äta och dricka. Av en händelse råkade jag hamna på honnören som sällskap till en Viktig Person. Det var trevligt även om jag inte lärde känna några nya personer.


Eftersom jag tog en aktivare del en vanligt i utförandet av festen, samt på grund av en del tal-strategiskt pratandet, blev det kanske lite mer spring än vad som egentligen passar sig för någon på honnören, men jag satt längst ut och kunde diskret glida iväg.


Middagen drog ut på tiden, vilket i sig inte gjorde så mycket. Tyvärr medförde det dock att det inte blev så mycket dansande (om än en del). Varken med bruden eller andra jag ville dansa med, det är dock innestående och får förhoppningsvis ut dem någorlunda snart.


Besvärligare var dock att det blivit ett missförstånd, så vi fick utrymma lokalen ganska hastigt till två och komma på en fortsatt plan. Många gick hem, men efter en liten omväg för lassning så fortsatte jag och en del andra nära vänner hemma hos Cecilia. Det var skön nedvarvning att sitta och prata (utan sorlet). Jag passade också på att hälla i mig en väldig massa vatten. Det kändes också respektfullt och passande att hålla på länge nog att möta tidningsbudet på vägen hem.

Inga kommentarer: