fredag 18 augusti 2006

Annonser

Jag börjar bli lite småsugen på att sätta ut annonser här, inte för att tjäna pengar (ha!), däremot tycker jag att det skulle vara roligt med vad som anses vara relevant annonsmaterial. Det är väl inte heller helt omöjligt att jag skulle få tips om bra produkter som intresserar mig själv.


Det vore ju trevligt om man kunde skänka pengar direkt till något bra ändamål, men det lär inte vara något större problem - jag lär klara av att skänka de få kronor som skulle komma in till välgörande ändamål på egen hand.


Värre är att man (åtminstone för Google Adsense) inte får klicka på annonserna själv, vilket jag har full förståelse för ur bedrägerisynpunkt. Jag antar också att de flesta andra bolag har liknande regler, men annars tar jag gärna emot tips.

Inga kommentarer: