måndag 28 augusti 2006

Diet

Av naturliga skäl höll jag ingen diet i lördags, och eftersom det som gjorde att jag började med dieten var relaterat till bröllopsfesten så svarade jag även när jag fick frågan om det är slut på den nu (och jag har ätit en hel del godis under helgen).


Fast, även om godis och efterrätter så klart är gott så stör det mig faktiskt inte att låta bli dem heller, och det känns bra att ha ett rättesnöre att hålla sig efter (så att man slipper fungera på om man ska ta två eller kanske fem praliner).


Nu brukar det visserligen inte vara några oerhörda mängder dåligheter jag stoppar i mig när jag inte håller diet, men som min kropp fungerar måste jag ändå lägga ganska mycket tid på att röra mig (vilket i sig kan vara trevligt, icke att förglömma) varje dag för att det ska råda något slags jämvikt. Och det är inte alltid det hinns med.

Därför funderar jag alltså lite på hur länge det kommer att dröja innan jag börjar nästa gång igen.

Inga kommentarer: