fredag 1 april 2005

Och ännu mer

Jag vill också kunna sätta om jag föredrar visning av HTML eller ren text per mapp eller per avsändare (i adressboken). Nåja, anledningen att jag trodde att Thunderbird alls kunde vara bra för mig är ju just att jag tror att den ska gå att anpassa, jag får väl börja helt enkelt.

Jag har för övrigt tänkt att jag ska försöka ha lägre krav för att skriva något. Tidigare har jag varit ganska restriktiv och sällan skrivit något utan att tyckt att jag tänkt igenom det ganska noga. Tyvärr har jag dock endast sällan orkat arbeta genom texten tillräckligt mycket för att jag ska tycka att det varit riktigt läsvärt (tycker jag så här i efterhand).

I korthet betyder det att (ifall jag lyckas med mina föresatser) det ska komma kortare bitar att läsa oftare.

Inga kommentarer: