onsdag 17 januari 2007

Wii!

Så fick hon då sin julklapp till slut, min fru!


Det vill säga hennes Wii kom till postcentret i förrgår, och igår fick jag möjlighet att hämta ut den, vilket jag så klart gjorde.


Som en sidonot så beställde jag en maskin från Dustin@home i november. På grund av knappa leveranser kom den dock aldrig - i förra veckan tittade jag dock runt och upptäckte att trots att de var slut nästan överallt sa sig amazon.de ha i lager - en beställning därifrån och fem dagar senare kunde jag hämta ut en konsoll åt henne (dessutom 245 SEK billigare - vilket nästan räcker till ett exemplar av Rampage Total Destruction.)


Hur som helst, efter någon timmes lek med Wii Sports är jag övertygad om att kontrollen har stora möjligheter (vilket jag visserligen trodde innan, så frågan är om det beror på testet. Hur bra de utnyttjas är dock en annan femma - Zelda, det andra Wii-spelet jag provat utnyttjar inte kontrollen lika bra alls i mitt tycke (kan möjligen bero på vana från Gamecube-varianter).


Jag blev dock förvånad över hur mycket man faktiskt rörde sig vid Wii Sports. Även om det är lite hemskt har jag blivit småförtjust i boxningen, och där rör man sig en hel del.

Inga kommentarer: