tisdag 23 maj 2006

SYSTRAN

Jag har funderat och tittat lite på maskinöversättning. Och känner att jag inte kan undanhålla er denna pärla. (För de som inte orkar följa länkar till konstiga PDFer är det en automatöversättning av <http://soua.net/>. Den innehåller pärlor som

"Denna är rengöringsduksidan av Pontus Freyhult" (This is the web page of Pontus Freyhult)

"Det Mozilla lösenordet bearbetar - bearbeta för att lista/decryption/22#encryption av Mozilla-/Firefoxlösenordet sparar (sist uppdaterad 03/01/2005)" (Mozilla Password Tool - tool for listing/decryption/encryption of Mozilla/Firefox password file (last updated 03/01/2005))

Jag antar så här i efterhand att jag explicit borde valt någon datarelaterad ordlista, men det var ändå tillräckligt för att jag skulle skratta lite.

Inga kommentarer: