måndag 15 maj 2006

Besvärligt det här med vänner

Som en av få vuxna här i världen tycker jag inte att jag har för lite tid, utom ganska lagom. Visst, det finns väldigt många saker jag skulle vilja göra som jag inte hinner med, men det finns även mycket jag vill göra som jag faktiskt hinner med. Glaset är inte långtifrån fullt.

Vänner är dock lite besvärligt, även om jag har tid är det inte säkert att de har tid att umgås med mig. Dessutom är jag ju också gift och för den som tvivlar på det så; jo, tvåsamhet tar tid. Dessutom tar det ofta den tid som finns att tillgå för att umgås med andra (till skillnad från motion som jag kan lägga när som helst). För att summera träffar jag de flesta vänner mindre än jag skulle vilja.

Och inte blir det lättare av att jag ifall jag råkar vara gräsänkling ett tag oftast inte vågar höra av mig till mina vänner för att ordna något eftersom jag då är rädd att de ska känna det som att de bara duger att umgås med när frun är borta, vilket alls inte är fallet.

Besvärligt, som sagt.

Inga kommentarer: