tisdag 17 maj 2005

Tangentbindningar jag saknar i Thunderbird

Som jag inte orkar hålla på att skriva utökningar för. Inte heller vill jag behöva pilla på Thunderbirds filer efter uppgradering.

  1. Jag vill ha en tangent för att gå till inkorgen (jag har inte flera inkorgar, men ifall man har det vill man förmodligen kunna välja en man ska gå till eller att gå till nästa).
  2. Jag är inte riktigt vän med fokushanteringen. Jag vet inte ifall den buggar eller om det är jag som inte förstår. Hur som helst skulle jag vilja ha någon tangentbindning som gör att fokus (alltid) sätts till meddelandelistytan (så att om jag trycker på knappen märkt "Delete" tar den bort meddelanden istället för att fråga om jag vill ta bort mappen).
  3. Jag vill komprimera mina mappar manuellt, men jag vill göra det ganska ofta, så jag vill kunna binda "Komprimera alla mappar" till en tangent.

3 är ju en solklar tillämpning av en lösning för bugg 228015, men med en lösning som låter en köra godtycklig ECMA-scriptbit (vilket jag tycker verkar vettigt) borde även 1 och 2 vara rätt lätta att ordna.

Editerat: Jag har bråkat lite för att få till listan ordentligt.

Inga kommentarer: