tisdag 3 maj 2005

Dokumentation

Där fick jag för att jag envisades med att försökte använda den (knapphändiga) dokumentation för stringbundle-objekt istället för att leta reda på och läsa källkoden.

Jag har haft problem som jag funderat på några dagar (och säkert fyra-fem timmar effektiv datortid) med att strängar jag dynamiskt anger vid formatering av strängar från ECMAscript (med getFormattedString) kapas efter första tecknet. Nu har jag löst problemet, och det visade sig bero på att jag använt fel formateringskod, ett gement s istället för versalt. Självklart har alla de exempel jag tittat på använt gement s. Självklart har jag letat, men inte hittat någon lista med formateringskoder.

Hur som helst finns nu min utökning för att flytta post från tangentbordet i Thunderbird tillgänglig för test nu, automatisk komplettering saknas fortfarande, men den har grundläggande funktionalitet (inklusive partial-completion-mode-liknande specificering).

Inga kommentarer: