lördag 23 oktober 2004

Vad jag gjort

Och varför jag inte skrivit något på ett tag. Dels har jag varit i Strasbourg på en IBM-konferens (förra veckan). Det var inte egentligen dåligt, men de bitar jag åkte dit för var inte vad jag trott (allt som handlade om tjänster var i princip inriktat mot ekonomer, och det om hantering av datorsystem var mest väldigt direkta exempel på var man gjorde olika saker i deras programvaror. Istället gick jag på en massa J2EE-prat och fick mig en del nyttigheter till livs (jag ska försöka sammanställa det, postar kanske det här också sen).

På helgen efter det var jag i Köpenhamn och hälsade på min svägerska och hennes pojkvän som flyttat dit. Var väl ganska trevligt, men det regnade en del. Jag fick äta röd korv åtminstone (vilket jag misslyckades med förra gången jag var i Danmark).

Jag kom hem därifrån på måndagen (och såg första avsnittet av säsongens Vita huset) och var hemma på tisdagen. Onsdag och torsdag fick jag tillbringa i Göteborg på TREFpunkt, var väl okej, men det hade varit skönt att få vara hemma också. På fredagen kom så min fru hem från Danmark.

På min fritid har jag börjat hacka lite Lisp, vilket känns rätt trevligt. Någon gång i den nära framtiden ska jag försöka uppdatera dokumentationen för lsh också.

Inga kommentarer: