onsdag 6 oktober 2004

Saker jag inte skrivit om

Det finns en massa saker jag tänkt mig att jag ska skriva om, men som jag av någon anledning inte gjort. Vad det beror på vet jag inte riktigt, men ofta är det nog att jag har en översiktsbild av hur jag tänkt lägga upp inlägget men inte kommer mig för att reda ut detaljerna (vilket jag alltså vill ha gjort innan jag sätter igång att skriva - jag har inte tålamod till att sitta och spara och redigera texterna, främst eftersom jag vet att de alltid blir lite bättre om jag väntar lite och skriver om någon bit).

Hur som helst, eftersom det är saker jag tänkt att jag ska skriva om (men inte verkar komma mig för) tänkte jag berätta om vad jag funderar kring och hoppas att jag sporras ifall någon blir såpass intresserad att de ber mig skriva mer. Alltså:

OpenOffice.org på svenska, och hur Sun påverkar tiden innan sådan kommer.

Avsaknaden av oppositionspolitik från borgerligheten (tyvärr tycker jag nog att de som bedriver mest oppositionspolitik nu är miljöpartiet).

Arbetsmarknaden, Stockholm/Uppsala.

Fredrik Reinfeldt.

Säljare och produkter som inte finns.

Microsoft.

Varför man ska ha fått lära sig Lisp om man ska jobba med datorer.

Sen kan jag ju förstås svamla om annat också, men ovanstående är sådant jag vid olika tillfällen tänkt att jag skulle skriva om.

Inga kommentarer: