onsdag 6 oktober 2004

Blöt och kall

Jag har precis kommit hem efter att ha varit och handlat. Precis när jag kom ut ur affären började det regna och åska. Då tänkte jag att det var lite härligt för att jag skulle bli lite blöt och kunna sitta och mysa ordentligt i ett täcke med varm choklad och titta på Vita huset. Tyvärr var ovädret lite värre än jag tänkte mig och jag blev ordentligt kall och blöt (och fick också lite ont i ögat av regnet, det var väldigt svårt att se på slutet). Som vanligt ska man alltså vara försiktig med vad man önskar sig, men det ska bli mysigt med varm choklad.

Förresten blev jag påmind om hur det var i Marseille av en ambulans som åkte förbi med blåljus och sirener - i Marseille var det väldigt sällan oväder, men när det var så var det alltid regn och åska, och trafiken totalhavererar av någon anledning (tunnelbanan brukar inte heller lyckas gå). Och överallt (kändes det som åtminstone) ser och man brandbilar på väg någonstans.

Inga kommentarer: