torsdag 29 januari 2004

TV-serier, USAisk politik och annat

Polytropos har rätt som alltid. Jag har visserligen inte köpt Buffy än, men lär göra det snart. Och jag är tämligen irriterad på att TV4 verkar ha slutat visa 24 - jag har för mig att de sa att det skulle vara ett säsongsuppehåll om några veckor, men den tiden tycker jag redan har passerat. Med råge.

Mer rätt har han om de demokratiska presidentkandidaterna och Ralph Nader - oavsett vem som blir demokraternas presidentkandidat så kommer han (för det lär, trots allt, bli en han. Vit också, för den delen) att ha en god chans att vinna över Bush i presidentvalet. Ralph Nader kommer däremot aldrig att bli president, och allt han gör är ökar chansen att Bush vinner.

På temat "för mycket fritid" så länkar Unqualified offerings till någon som gör en Beatles blog. I pseudo-realtid.

För övrigt såg jag det här. Jag känner inte till det, och själva banksystemet lär ju inte vara fritt, men det är ändå bra att företag som säljer till banker och liknande vågar bygga produkter på Linux som plattform (och att banker vågar köpa det).

Och för att avsluta, så får, tydligen även säkerhetsrisker resa till USA, trots kriget mot terrorismen. Undrar om de får resa hem igen sen också.

Inga kommentarer: