torsdag 29 januari 2004

Serier

Unqualified offerings skriver ju om serier ibland, tyvärr väldigt sällan om några jag tycker är intressanta - Watchmen är iofs bra, men jag har läst den tillräckligt många gånger redan.

De serier jag tycker bäst om för tillfället är nog Mutts, Rose is Rose och Zits (med hård konkurrens om tredje platsen från Pärlor för svin.

Sen läser jag ju en massa andra - bland andra Boondocks, Doonesbury, Dilbert, The Duplex (Affe och Egon på svenska), men många av dem är nere i svackor just nu känns det som, och det är deprimerande att det bara är Comics.com som har vett att erbjuda serierna i vettig upplösning - uComics har serier jag gärna läser, men de flesta serierna ser plottriga ut där på grund av för låg upplösning (om du prenumererar, skriv och klaga, du också!)

Ifall jag ska passa på att tipsa om något så tar jag Preacher. Det är trots allt en väldigt bra serie (även om de lät den leva rätt mycket för länge av kommersiella skäl).

Inga kommentarer: