torsdag 22 januari 2004

20 miljarder SMS!

Jag har inte läst The Register på några dagar och ska försöka skumma ikapp tänkte jag,
biten om kopieringsskydd på skivor och belgarnas konsumentorganisation var intressant eftersom jag nyligen råkade köpa min första kopieringsskyddade skiva (som jag märkt) - en samlingsskiva (Stars) med The Cranberries (straffet för att köpa samlingsskivor?). Den fungerar utmärkt överallt jag provat, förutom i min vanliga CD-spelare. Datorspelarna hade dock inga problem alls med den.

Mest uppseendeväckande var väl att det tydligen skickas en väldig massa SMS i UK. Tjugo miljarder - borde bli en rätt saftig vinst.

Att USAs federala spamlag inte skulle fungeravar väl ingen överaskning. Annars verkar inte så mycket hänt - konstigheter inkluderar Python i telefoner och veckans SCO-galenskap.

Inga kommentarer: