fredag 28 januari 2005

Diverse

Eftersom det var så längesen jag skrev så tänkte jag passa på att berätta lite ointressanta saker.
Dels försökte vi gå på The Phantom of the Opera i veckan, men misslyckades. Eller, vi gick, men projektorn hade tydligen gått sönder, varför ljudet var fel, så vi fick nöja oss med varsin biobiljett och pengarna tillbaka (vilket kändes lite synd eftersom vi har blivit så dåliga på att gå på bio på sistone, jag undrar om vi kommer att lyckas se den alls).

Apropå bio vill jag också se Armbryterskan från Ensamheten, men det verkar som att vi blir tvungna att åka till Stockholm och gå på Zita för att få se den, och det känns lite omständigt.

Sen kan jag passa på att konstatera att Skandiabankens tjänst kontosammanställning är fånigt praktisk, och förvånansvärt rolig att använda. Jag kan lätt konstatera att jag tog ut 20 953 SEK i bankomater (och i svenska valutabutiker) under 2004, och jag kan också lätt se att 536830 är min favoritbankomat. Självklart har den brister (jag skulle exempelvis vilja kunna sortera på olika saker inom kategorierna, samt filtrera), men jämfört med att föra kassabok för att se var man gör av med pengarna så känns den som ett enklare och roligare alternativ.

Inga kommentarer: