fredag 4 februari 2005

Mer blandat

Idag noterade jag att universitetsbiblioteket har en utställning om Harry Martinsson (en notis om utställningen finns än så länge på utställningssidan). Den får jag försöka se någon gång innan den försvinner.

Sen beställde jag säsong fyra av Buffy från DVDsoon för ett tag sen, och den kom i början av veckan. Till mitt postkontor, det vill säga, den hade nämligen fastnat i tullen och posten ville ha betalt för tull och moms (och expeditionsavgift på femtio kronor, och moms på densamma). Nåväl, det är sånt som händer.

Jag lade in en betalning så att de fick sina pengar dagen därpå (tisdag den första februari alltså). Idag hade jag slutligen ork nog att cykla ut och hämta paketet (trodde jag). Först fick jag vänta i gott och väl tjugo minuter medan de letade efter paketet. Efter det visade det sig att de inte kunde se något om att det var betalt och därför inte kunde lämna ut paketet. Strålande (jag hade ingen lust att betala och be posten om att få tillbaka pengarna, de har en tendens att komma som utbetalningar så att man behöver ta sig någonstans speciellt för att få pengarna).

Vi var på bio i veckan också (något jag tycker att vi blivit dåliga på annars), och såg En långvarig förlovning. Den var bra (om än inte riktigt lika bra som Amelie). Jag kände visserligen att jag hade lite svårt att sjunka in i handlingen, men det tror jag mer beror på en allmän förändring hos mig än filmens fel. Jag kan dock konstatera att jag fått nog av Audrey Tautou.

Inga kommentarer: