onsdag 12 januari 2005

Extrajobb när man går på teater

Mina föräldrar fick ett teaterbesök i julklapp, och de valde (på vår inrådan) Långt hem, till vilken jag alltså skulle köpa biljetter igår.

Själva köpet gick bra, om än lite långsamt (tickets.com som verkar sköta biljettförsäljningen åt dem verkade ha rätt hårt belastade maskiner), men jag fick aldrig det bekräftelsebrev jag väntade på (och som jag också förstått det som att man borde få). Efter en del undersökningar visade det sig att en länk i min e-postkedja inte gillade avsändaradressen i brevet (den saknade MX-post) då den var felskriven. Jag skrev till postmaster (med kopia till webmaster) och påpekade detta.

Tyvärr fick jag studsar för båda dessa adresser, så nu har jag skickat till deras info-adress och påpekat det också och hoppas att de lotsar det rätt.

Inga kommentarer: