måndag 5 september 2005

Trevligheter

I helgen var vi ut till Birka. Vi åkte från Rastaholm med M/S Movitz, som en av mina kamrater arbetat på i sommar.

Det var fint väder och härligt att gå omkring på Birka. Vi lärde oss väl inget nytt, men det var trevligt att vara där igen (senaste var nog fyra-fem år sen). Vi lyckades också se kapellet, vilket vi inte gjort tidigare.

En annan sak som gör mig glad är att Upplandsmuseet nuförtiden har fritt inträde. Det passar mig väldigt bra att gå in där ibland för ett kortare tag och titta på en liten bit av någon utställning, någon man ogärna gör om man måste betala fullt inträde.

Och apropå museer ska jag försöka ta mig tid att gå in och titta på Framtidsmuseet någon gång snart när jag är uppe i Dalarna och hälsar på. Jag var där ganska ofta när jag var barn och tycker det vore lite spännande att se hur det ser ut nu.

Inga kommentarer: