lördag 19 februari 2005

Mer DASS

Som jag skrev igår var jag på DASS igår, och även om det inte var dåligt så nådde det inte upp till vad jag förväntat mig.

I första avdelningen (före paus) är det revy som gäller. Det sjungs väldigt mycket (och ganska bra), och är underhållande, men inte mer än att vilken studentnation som helst skulle klarat att producera samma sak (om än med betydligt färre anspelningar på Staffan Westerbergs tidigare produktion.

Efter pausen ändras det och blir mer likt vad jag förväntat mig (vilket i princip betyder att det är konstigt och galet - på ett bra sätt). Förutom att jag stör mig lite på några av karaktärerna i slutscenen så tycker jag bättre om den här biten, om än inte nödvändigtvis för att det är bättre, men det är åtminstone något som jag inte hade fått se om inte Staffan Westerberg varit inblandad.

Inga kommentarer: