måndag 13 december 2004

Hasseludden

Vi var förresten på Hasseludden Konferens & Yasuragi i helgen (vi fick det i bröllopspresent av vänner). Det var tidvis ganska underhållande, men jag tror att många andra (till exempel min mamma) skulle uppskatat det betydligt mer än vi gjorde. Eftersom vi halvt om halvt förväntat oss att det skulle bli långtråkigt var det väl en positiv överaskning, men jag tror ändå att en tripp till Nord-poolen är bättre investerade pengar för vår del.

Trots det så får man säga att det var en upplevelse, och de varma baden var såklart rätt trevliga.Teppanyaki-maten var också god, även om jag tyckte var kock var tråkigare än den som arbetade vid bordet bredvid, som pratade mycket mer. Vår jonglerade däremot med salt- och pepparkvarnarna. Vi hade också en bimbo och hennes vandrande plånbok vid bordet, vilket var underhållande på sätt och vis.

För att sammanfatta är det säkert bra om man saknar en plats att koppla av och ta det lugnt på. Det tycker jag dock inte att vi gör, jag brukar inte ha några problem att koppla av hemma. Bad i varma källor är iofs trevligt, men det räcker med att ha varit där en gång för vår del.

Inga kommentarer: