fredag 5 november 2004

Barn och gymnastik

Jag har börjat försöka röra på mig mer aktivt (det vill säga gå på gympa eller gym eller liknande) en timme per dag, vilket gör att jag springer på Stallet (Studenthälsans lokal i närheten) ganska ofta, och ibland är där på dagtid också.

Själva gymnastiksalen används också av den lågstadieskola som ligger i närheten, vilket jag tyckte var roligt när jag i veckan fick se (det är stora glasfönster, så på väg till omklädningsrummet kan man titta in på de som använder salen just då) en lektion för de minsta barnen. De verkade ha bollsport, dvs alla hade varsin boll som vissa sprang runt och jagade och sparkade på medan andra kastade upp den i luften eller försökte balansera på den. Det verkade mycket roligare än jag minns att vi hade på gymnastiken när jag var så liten.

Inga kommentarer: