lördag 23 december 2006

Julkalendern

Med tanke på att det nu bara är två avsnitt kvar så är det kanske lite sent att tipsa om den, men eftersom jag inte lyckats göra det tidigare tänkte jag göra det nu. Alltså, LasseMajas detektivbyrå är helt klart sevärd (står man ut med lite lägre kvalitet verkar den fortfarande finnas i SVT play).


Precis som det brukar bli med barnskådespelare är det även denna gången ofta lite stolpigt och inte alltid helt naturligt, men barnen är duktiga och jämfört med mycket annat är det riktigt bra. Men det jag framför allt gillar är miljöerna, den snygga lilla staden.


Eftersom vi nu ligger ett par dagar efter så kanske det inte är så längre, men sist jag såg tyckte jag nästan att det var onödigt synd om prästen, som så gärna vill vara med men alltid hamnar utanför, främst på grund av otur (vid alla tillfällen hon försöker få komma med har polismästaren något annat han måste tänka på).

Inga kommentarer: