onsdag 26 oktober 2005

Semestrad

Nu är jag (sen ett par dagar) hemkommen från min semester i nordöstra USA - min fru har varit i Boston och arbetat och jag passade på att hyra en bil och köra omkring i New England en vecka.

Efter att ha tittat lite snabbt på Boston åkte jag till Vermont för att titta på de vackra höstlöven där. Efter att ha åkt runt och noterat hur få människor det var som bodde där (och förundrat mig över att de har ett så pampigt statshus i lilla Montpelier.

Mäktigare var White mountains i New Hampshire. Tyvärr fick jag inte se Den gamle mannen på berget (som ramlade ner för ett par år sen, men jag hade ändå inte sett honom på grund av dimma), men jag blev ändå rätt förtjust i området.

Jag var in en sväng i Maine också, där jag främst besökte Pemaquid points fyr. Den biten kändes det dock som att jag kunde hoppat över (besväret med att ta sig dit var inte värt upplevelsen där).

Det var trevligt hur som helst, och jag fick lära mig att man faktiskt borde kunna bo i Boston - det verkar bli riktigt kallt på vintern (och varmt på sommaren, kanske för varmt, men då kan man kanske fly iväg). Dessutom har man riktigt många, riktigt bra, skidorter tre timmar bort, vilket jag tycker är ett helt okej avstånd.

Inga kommentarer: