lördag 2 juli 2005

Blodiga slamsor

Vi bor i närheten av länets psykvård, vilket man normalt inte märker av så mycket (förutom att man ibland noterar när det står ambulanser eller polisbilar utanför när man åker förbi), men idag har varit lite annorlunda:

Åtminstone två gånger så har en lång, äldre man suttit på knä vid vägbrunnen och petat ner vad som ser ut som tygbitar, senare också ett avlångt paket med något inslaget i tidningspapper (då och då har han även sett sig om ifall någon tittar på honom, har jag tyckt det sett ut som). Om vi hade bott någon annan stans så hade jag nog utgått från att det var något mycket skumt (en mördare), medan jag nu utgår från att det bara är en helt vanlig galning vars handlingar jag inte kan förvänta mig att uppfatta som rationella.

Inga kommentarer: