måndag 12 juli 2004

Din vänlige manualläsare säger idag

Peter blev tydligen glad av att jag skrev om nyckelordsbokmärken, för att han då förstod hur man använde dem i Mozilla/Firefox. Sen skriver han om de andra saker han saknar. Jag är visserligen tämligen säker på att jag berättat det här för honom, men nu skriver jag ner det så blir det lättare för honom att hitta efteråt (och det kan vara bra om någon annan .

Att placera saker på sidan kan man göra med Tabbrowser extensions. Jag vet inte om det är den Peter syftar på, men ändra storlek är inget problem, och den ser snygg ut (jag tycker iofs bäst om att ha tabbarna på standardpositionen, och den gör en massa saker jag inte har behov av, men den kan vara värd att ha för att hantera javascript-länkar som öppnar saker i nya fönster).

Kör man Firefox kan man (från samma sida) plocka Tab numbering module, vilken verkar uppfylla det andra han saknar.

Inga kommentarer: