onsdag 24 oktober 2007

P2 är det nya P1

Men ännu svårare att få lyssna på.

På sista tiden har jag blivit mer och mer förtjust i P2. Jag tycker fortfarande att det går många bra program i P1, men på något sätt (vet inte om det är kanalomläggningens fel) så lyckas det alltid vara något som jag inte är intresserad av när jag försöker lyssna direkt - exempelvis Stil, På minuten eller Spanarna. Jag är inte riktigt lika ointresserad av morgonsändningen, men att höra två personer tjafsa är inte heller så spännande.

Ring P1 vill jag inte säga mer om.

Vad har jag hittat i P2 då? Jag har inte hört något av programmen direkt ännu, men Folke, Felicia, Alltid på en söndag, Jazzit/Stardust/Jazzradion och (så klart - det är ju Kjell Alinge) Eldorado har låtit bra det jag hört.

I P4 känner jag till Da Capo som jag tycker är bra.

Tyvärr innehåller alla de här programmen en massa musik och därför ställer rättigheterna till det så att de inte finns med i podradion. Där kan jag väl inte begära att de ska göra mer, men det jag faktiskt tycker att jag kan önska mig är (atom) kanaler där länkar till materialet publiceras efter hand (så att jag själv slipper komma ihåg att gå in och lyssna på alla program).

(Länkar till material betyder just länkar till material, inte deras "webbradio" som kräver instablia insticksprogram och är allmänt jobbig att lura ut adresser till materialet ur om man inte vill använda sådana.)

Inga kommentarer: