torsdag 27 juli 2006

Ytterligare en sak att klämma ner i handbagaget

Efter allt detta resande som har varit sista tiden (även innan det sista, även om jag inte hann ordna till dess, trodde jag) så bestämde mig för att skaffa ett par hörlurar med aktiv brusreducering. Det blev ett par Creative HN-700 till slut (jag funderade på ett par Sennheiser PXC 250 men kom till fram slut till att jag ville ha kåpor.

Hur som, irriterande fläktsurr tar de bort väldigt bra enligt mitt snabbtest på jobbet (det står en stor Cisco i rummet bredvid och surrar för närvarande). Tyvärr är ljudnivån på tystnaden nästan lite hög, så det känns inte helt bra att ha dem på utan musik (även om det är bättre än med brusreduceringen avstängd). Får väl se hur de funkar vid en riktig flygresa, men förhoppningsvis dröjer det ett tag åtminstone innan det blir aktuellt.

Jag är också väldigt nöjd med JME Data AB. Beställde igår strax efter två och kunde hämta hos den ICA min post kommer till strax före två idag.

Inga kommentarer: