onsdag 7 december 2005

Götapetter!

Först tänkte jag passa på att uppmärksamma att SR Minnen kör Gumman som blev liten som en tesked, senare känd som Teskedsgumman i repris.

Men det jag egentligen tänkte skriva var om årets julkalender, En decemberdröm. Jag tycker att den är riktigt bra jag har faktiskt lyckats se alla avsnitt hittills, imponerande med tanke på att det annars kan det ganska lätt hända att jag tappar intresset efter bara ett par dagar, men än så länge har den känns sevärd - och inte har det bliivit sämre sen själva drömmen kom igång. Framförallt är det nog stämningen och den underbara humorn med rejäla överdrifter som jag uppskattar. Skådespeleriet känns lite väl styltigt (även för barnskådespelare), men det gör ju faktiskt inte så mycket. Musiken passar bra och scenografin känns oftast både lämplig, snygg och intelligent.

Inga kommentarer: